: ب کمپلکس طبیعی

:  

 

 

دانه ها رو معمولاً در ظرف شیشه ای یا پلاستیکی منفذدار نگهداری می کنن. میشه دانه رو یه شب قبل در آب خیسانده بعد مانند سبزه نوروز روی ظرف مسطحی چید. دانه ها باید با فاصله ای کم کنار هم قرار گیرند تا از گندیدگی اونا جلوگیری شه.

به محض این که دانه ها جوونه زد باید اونا رو مصرف کرد و یا پس از حدوداً سه روز اونو همراه جوونه و برگای روییده از اون به اندازه ۲ یا ۳ سانتی متر مورد استفاده قرار داد.

 

جوونه دانه آفتابگردان پر از ویتامینای ب یه، ب ۲، ب ۳، ب ۶، ب ۱۲، آ، د، کا، اف، امگا ۳ و امگا ۶، ۲۸ درصد پروتئین گیاهی، ویتامین ای، اسیدهای آمینه چرب لازم و به درد بخور، مینرالا مانند منیزیم، روی، زینک، کبالت، کرم، پر از لیتیوم و سلنیوم بوده و روغن یا جوونه آفتابگردان در سلامت سیستم عصبی، قلبی – عروقی و دستگاه گوارش نقش زیادی داره.

 

دانه های جوونه زده رو در ظرف مشبک یا کیسه پارچه ای قرار داده روزانه اونا رو نمدار و یا آبکشی می کنن تا جوانه ها تازه و مرطوب باقی بمونن.


 

.

منبع :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *